Boks

Derek Chisora više nije siguran da je Fury veliki favorit protiv Usyka

Britanski boksač Derek Chisora dobro poznaje mogućnosti Tysona Furyja i Oleksandra Usyka, jer se borio protiv obojice.

Nedavno je Del Boy bio poprilično uvjeren kako će Kralj Cigana u meču za apsolutnog prvaka svijeta teške kategorije izboriti laganu pobjedu.

– Tyson će pobijediti. On je veći tip i ima dulje ruke. Samo Tyson – rekao je Derek Chisora i dodao:

– To će izgledati kao da netko uzima slatkiš iz bebinih ruku. Tyson će pobijediti, samo će proći kroz Usyka. I to je to.

U međuvremenu su Fury i Usyk potvrdili međusobni okršaj koji će se 17. veljače održati u Saudijskoj Arabiji.

No nakon neuvjerljivog Furyjevog nastupa prije nekoliko tjedana protiv Ngannoua i Chisora više nije siguran može li Tyson nazvati favoritom protiv Ukrajinca.

– Usyku i Furyju treba neko vrijeme ući u ritam priprema, a kada krenu čeka ih naporan posao, Sigurno će biti i ozljeda. Obojica će naporno trenirati, pa tko zna hoće li sve proći u redu do meča. Nadam da će se čuvati težih ozljeda – rekao je Derek Chisora.

Del Boy ističe kako si Fury, želi li pobijediti Usyka, ne može dopustiti niti jedan slobodan dan kao što ih je sigurno imao uoči zadnjeg meča protiv Ngannoua.

– Tyson se sada mora natjerati. Njegova zadnja borba nije bila dobra, ali je pobijedio. Rekao sam da će završiti u nokdaunu, no vratio se i stigao do trijumfa. Nadam se da je izašao iz balona. Ponekad možete imati loš dan, ali tako nije u boksu. Ne možete imati loš dan i pobijediti – zaključio je Derek Chisora.

Odgovori

Back to top button