Boks

Frank Warren otkrio Duboisov plan protiv Filipa Hrgovića

Nešto više od mjesec dana ostalo je do velike boksačke priredbe ‘5 na 5’, dvoboja između Matchroom Queensberry promocije, na kojoj će nastupiti i naš Filip Hrgović.

Najbolji hrvatski boksač borit će se 1. lipnja na eventu u Rijadu protiv Britanca Daniela Duboisa i to vjerojatno za IBF-ov naslov svjetskog prvaka.

Hrgović će predstavljati Matchroomov time Eddieja Hearna za koji će boksati i Deontay Wilder u meču protiv Zhileija Zhanga.

A vlasnik Queensbury promocije Frank Warren nedavno je istaknuo Duboisove prednosti, te otkrio kako britanski teškaš može pobijediti Hrgovića.

– Dubois ima sve. Jedino što su ljudi kod njega dovodili u pitanje je njegova odlučnost, borbenost i snaga duha. No u posljednjoj borbi je pokazao da sve to posjeduje – rekao je Frank Warren, misleći na borbu protiv Jarrella Millera u prosincu kada je Dubois pobijedio nokautom u desetoj rundi, pa nastavio:

– Protiv Millera je bio odličan na početku, ali je izgubio kontrolu, te se činilo kako će podlegnuti pritisku protivnikova. Ali pronašao je snagu za povratak i nokautirao Millera u posljednjim sekundama. Ponovi li takvu borbenost mogao bi pobijediti Hrgovića. Treba stisnuti zube, zavladati borbom i iskoristiti svoje prednosti…

Odgovori

Back to top button