Boks

Francis Ngannoua otkrio kako mu je poraz protiv Miočića bio najbolji meč u karijeri

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou će 28. listopada u Rijadu debitirati u boksačkom meču i to protiv WBC-ova prvaka Tysona Furyja.

Kamerunski udarač priprema se za veliku borbu, pa se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u medijima.

No prije nekoliko dana je gostovao u podcastu Mikea Tysona, koji ga trenira za okršaj protiv Furyja.

Ngannou je tijekom razgovora otkrio koja mu je bila najbolja borba u karijeri.

– Tek kad sam potpisao za UFC shvatio sam što je slobodna borba, tada sam pomislio kako to moram odraditi kako treba i tome sam se potpuno posvetio. Odlučio sam biti pravi borac i sve mi se činilo lagano. Nisam imao iskustva, ali sam pobjeđivao nokautom. A onda sam ponovno osjećao prazninu sve do meča protiv Stipe Miočića – istaknuo je Francis Ngannou i nastavio:

– To je bila moja prva prava borba. Izgubio sam, ali shvatio sam mnogo toga, to mi je bila najbolja borba u karijeri. Ishod nije bio dobar, no nakon meča sam obeća kako se to neće ponoviti. Nisam se dobro pripremio za tu borbu, a to ne bih shvatio da nije završilo porazom. Kada vidim borca koji nije izgubio meč pomislim kako njegova obuka nije gotova i nešto treba učiniti da bude još bolji.

Francis Ngannou je u UFC-u pretrpio dva poraza, prvi u siječnju 2018. protiv Stipe Miočića, te nekoliko mjeseci kasnije protiv Derricka Lewisa.

Kamerunac je oba meča izgubio jednoglasnom odlukom sudaca.

Odgovori

Back to top button