Boks

Joshua ističe kako Saudijci žele organizirati meč za ujedinjenje naslova teške kategorije

Joshuin promotor Eddie Hearn je nedavno istaknuo kako su razgovori s Wilderovim timom pri kraju, te bi uskoro trebala stići potvrda da je dogovoren boksački okršaj između AJ-a i Brončanog bombardera.

Navodno su obje strane pristale na uvjete, no potrebno je dogovoriti još neke sitnice i konačno staviti potpise na ugovor.

Vlasnik Matchrooma je potvrdio kako Joshua svoju sljedeću borbu želi imati protiv Wildera što je bivši prvak sam potvrdio.

– Meč protiv Wildera želimo dogovoriti za prosinac i sada mislima samo na tu borbu. Neću se boriti prije toga – kazao je Anthony Joshua i dodao kako Saudijci i dalje žele organizirati meč za apsolutnog prvaka teške kategorije:

– Fury mora pobijediti Francisa Ngannoua, a Usyk treba svladati Daniela Duboisa. Cilj je da se na istoj priredbi Usyk i Fury bore za ujedinjenje pojaseva, te Wilder i ja kao dva velika udarača. Potencijalno će to biti sjajna priredba, no vidjet ćemo hoće li se to dogoditi.

Prije nekoliko dana Usykov promotor Aleksander Krasjuk i dalje se nada kako se meč protiv Furyja može dogovoriti.

– Dužni smo ugovoriti taj meč. Cijeli svijet želi gledati tu borbu. Svi žele vidjeti meč za ujedinjenje svjetskih naslova – rekao je Aleksander Krasjuk.

A bude li se sve odigralo po takvom scenariju, tada bi najdeblji kraj izvukao naš Filip Hrgović.

Naime, hrvatski teškaš je nakon pobjede protiv Australca McKeana dobio potvrdu kako će biti sljedeći u redu u borbi za naslov.

Hrgović bi se kao IBF-ov izazivač trebao boriti protiv pobjednika dvoboja Usyk – Dubois, koji ovog vikenda boksaju u Poljskoj.

Odgovori

Back to top button