Boks

FOTO Alen Babić iznio dojmove iz pripremnog kampa kod Tysona Furyja: ‘On je ljudina, kralj!

Hrvatski teškaš Alen Babić sudjeluje u pripremama Tysona Furyja za meč protiv Dereka Chisore koji će se 3. prosinca održati na Tottenhamovu stadionu u Londonu.

Savage je objavio nekoliko fotografija i snimaka iz dvorane Kralja Cigana, a sada mu je posvetio poseban status na Facebooku.

Naš je borac sa svojim fanovima podijelio dojmove iz Furyjeva pripremnog kampa.

‘Bio sam u dosta sparing kampova, većinom velikana boksa i svaki potvrđuje da sam odabrao pravu karijeru. Obožavam ovaj posao- sparing kamp, npr. kod Tysona Furyja izgleda nekako ovako:

9 sati – jutarnji trening (pravi boksački, vreća, fokuseri, minimalna snaga), doručak pa drijemanje/pripremanje za sparing koji počinje u 16 sati – ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak;

16 sati – sparing s jednim od istinskih boksačkih velikana i velika čast;

19 sati – večera i šetnja po predivnom gradiću uz ocean, malo i mirno mjesto daleko od očiju javnosti i kamera;
21 sat – zzz.

Osobno mogu reći da je Fury ljudina kakvu se rijetko viđa i totalno me oduševio ponašanjem. Skupa smo jako puno vremena i odgovara na sva pitanja koja sam ikada imao za njega, a imao sam ih jako mnogo.

Prihvatio me u najuži krug ljudi jer stvarno dajem sve od sebe na svakoj sekundi sparinga i istinski želim pomoći, jako mi je drago kada vidim da dobro radim svoj posao.

Fury je u izolaciji te živi samo s trenerom Sugar Hillom iz poznatog ‘Kronk gym’-a pa je time još posebnije to što je uvijek spreman na sliku, bilo to s nekim mojim prijateljima ili slučajnim prolaznikom na plaži Morecambea… FURY JE KRALJ!

Prvi kamp Dilliana Whytea je zauvijek najljepša životna uspomena, onaj trenutak i ta večer kada mi je rekao da će me uzeti u svoj profi team i pokrenuti profesionalnu karijeru ali evo, iskustvo Furyjevog kampa ja odmah blizu na drugom mjestu.

Ne znam koliko ću još biti u kampu, možda i do samog meča koji je 3. prosinca, a možda još ovaj tjedan, u svakom slučaju, predivno iskustvo’, napisao je Alen Babić na Facebooku.

Alen Babić je vlasnik WBC-ova Silver pojasa i prvi je izazivač Oscaru Rivasu. No Kolumbijac sljedeće godine naslov prvaka ‘bridger’ kategorije brani protiv Poljaka Lukasza Rozanskog.

Odgovori

Back to top button