Boks

Filipa Hrgovića čeka još jedan meč prije nego što će dobiti priliku napasti pojas prvaka svijeta

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović blizu je borbe za naslov prvaka svijeta, tvrdi jedan od najvećih promotora na svijetu Kalle Sauerland.

– Filipa Hrgovića vjerojatno krajem godine čeka borba. Taj meč će biti eliminacijski prije okršaja protiv Anthonyja Joshue. Bude li Filip pobijedio, mislim da ima pravo napasti pojas prvaka. Borba za eliminaciju trebala bi se održati krajem godine – rekao je slavni promotor Kalle Sauerland i dodaje:

– Hrgović je još jednom pokazao svoju razornu moć koju ima u rukama. To mu je velika šansa da ispuni svoj dječački san. El Animal dolazi po AJ-a!

Svjetski prvak Anthony Joshua će 25. rujna u Londonu braniti IBF, WBA i WBO naslove protiv Ukrajinca Oleksandra Usyka. Hrgović je dosad pobijedio u svih 13 profesionalnih mečeva, ali se još nije susreo s protivnikom iz elite.

– Netko iz Top 15 može se boriti protiv Filipa Hrgovića u posljednjoj borbi uoči dvoboja protiv Anthonyja Joshue. No nitko ne želi taj meč – rekao je nedavno Hrgovićev promotor Eddie Hearn.

Odgovori

Back to top button