Boks

Europska prvakinja intenzivno se priprema za nastup na EP-u mlađih seniorki

Juniorska europska prvakinja Mariela Šteko, u finišu je priprema za predstojeće Europsko prvenstvo za mlađe seniore u Erevanu (Armenija) od 23. travnja do 4. svibnja.

Mariela je s ocem i trenerom Mladenom Štekom boravila na sparinzima u Plzenu (Češka) gdje je sparingirala s češkom seniorskom reprezentativkom Lenkom Bernardovom, doprvakinjom Europe 2022.!
Iz češkog Plzena Mariela i Mladen Šteko zaputili su se u Sofiju gdje naša prvakinja sparingira s još jednom vrhunskom svjetskom boksačicom – Bugarkom Svetlanom Kamenovom, brončanom s nedavnog Svjetskog prvenstva seniorki u Indiji!

Po povratku iz Sofije Mariela će nastaviti s intenzivnim sparinzima u Münchenu, tako da obitelj Šteko tradicionalno neće provesti ni Uskrsne blagdane u Hrvatskoj.

Sve je podređeno Europskom prvenstvu!

Mariela Šteko kao mlađa seniorka ove je godine trijumfirala na svih pet natjecanja na kojima je boksala (državno prvenstvo, turniri u Danskoj, Švedskoj, Somboru i Banja Luci), ima više od 30 pobjeda u nizu bez poraza i bit će naša jedina boksačica na Europskom prvenstvu mlađih seniora u Armeniji, ali i najveći adut za novu medalju i najviše postolje.

Sretno Marieli i ocu i treneru Mladenu u pohodu na novo zlato.

Odgovori

Back to top button