Boks

Eddie Hearn pozvao oca i sina Furyja da mu daju podršku: Pokažite malo optimizma

Glavni organizator meča za apsolutnog prvaka svijeta Eddie Hearn ističe kako borba za ujedinjenje boksačkih titula između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja nije ugrožena. Vlasnik Matchroom Boxinga i Joshuin promotor reagirao je na izjave Tysona Furyja i njegovog oca Johna u kojima su zabrinuti kako posljednji dogovori predugo traju, te će sve propasti.

– Oba borca i njihovi timovi će do kraja tjedna dobiti ponude, bit će ih nekoliko. Mislim da smo trenutačno u dobroj situaciji. Vidio sam komentare Johna Furyja. Izgleda kao da oni ne žele borbu, bolje neka pokažu malo optimizma – kazao je Eddie Hearn i dodao:

– Još uvijek smo okruženi pandemijom i svjesni smo kako nije lako. No svaki dan činimo sve kako bi postigli konačan dogovor, pa bi nam dobro došlo malo Johnove i Tysonove podrške…

Još se pripremaju ponude za boksače prema ponudama potencijalnih domaćina meča.

– Nakon što svi dobiju ponude tražit ćemo onu koja svima najviše odgovara. Moramo dogovoriti datum borbe, a ove godine imamo dva meča, prvi na ljeto – istaknuo je Eddie Hearn i zaključio:

– Znam da netko negativno razmišlja i ne žele da uspijemo, no mi se time bavimo cijeli život. Moramo još dogovoriti mjesto i datum borbe, a imamo nekoliko dobrih ponuda. Tyson Fury i Anthony Joshua dobit će tu borbu.

Domaćin prve borbe za ujedinjenje titula trebala bi biti Saudijska Arabija, ali Hearn i društvo razmatraju još neku ponudu.

Odgovori

Back to top button