Boks

Eddie Hearn nakon nove Furyjeve objave da ide u mirovinu: Previše je nesiguran

Tyson Fury je u petak na društvenim mrežama poručio kako završava profesionalnu karijeru, te se zahvalio osobama u svom timu kao i supruzi Paris, koji su mu bili podrška tijekom karijere.

Objava WBC-ova prvak teške kategorije pomalo čudi jer je stigla samo nekoliko dana nakon što je pozvao Dereka Chisoru na okršaj.

Slavni promotor Eddie Hearn ističe kako je Kralj Cigana namjerno pustio tu vijest kako bi privukao pažnju, tjedan dana uoči meča u kojem Oleksandr Usyk brani WBA, IBF i WBO pojas prvaka teške kategorije protiv Anthonyja Joshue.

– Tyson Fury je još jednom objavio kako ide u mirovinu, previše je nesiguran. To napravi svaki put kada Anthony ima borbu. Ne znam kako nekome tako nešto može pasti na pamet, a onda sam sebi kaže: ‘To što ću sada napraviti je glupo, ali želim skrenuti pažnju s Joshue’ – rekao je Eddie Hearn i dodao:

– Govori kako ga ne zanima novac, a onda traži pola milijarde dolara. Nikada nisam od neke osobe čuo toliko proturječnosti, a on je to sada podigao na novu razinu. Hajdemo vidjeti što će se dogoditi kada Joshua nokautira Usyka i onda prozove Furyja.

Odgovori

Back to top button