Boks

Eddie Hearn najavio kako će Joshuin sljedeći protivnik biti Fury ili Wilder

Poznati boksački promotor Eddie Hearn je prije nekoliko mjeseci najavio kako će Anthony Joshua ove godine imati barem tri borbe, no britanski teškaš se ozlijedio u meču protiv Jermainea Franklina, te je otpao planirani dvoboj u ljetu.

Očekivalo se kako će AJ za ljeto tražiti dvoboj protiv Dilliana Whytea, a neki su se potajno nadali i okršaju protiv Tysona Furyja

Ali Anthony je nedavno na svom Instagramu otkrio kako se u ring vraća tek krajem godine:

‘Moja sljedeća borba je u prosincu. Nije idealno, ali sve je to dio mozaika’.

Joshuin promotor Eddie Hearn je u posljednjoj izjavio najavio kako će sljedeći protivnik AJ-a biti Tyson Fury ili Deontay Wilder.

– Anthony Joshua je za veliki meč. U prosincu idemo na Bliski istok, a protivnik će mu biti Tyson Fury ili Deontay Wilder. Sljedeći tjedan razgovarat ćemo o Joshuinoj sljedećoj borbi – kazao je Eddie Hearn i nastavio:

– Želimo mega-borbu za kraj godine. Ne znam je li Anthony još razmišlja boriti se u srpnju, no vjerujem kako će ostati pri odluci da se vraća tek u prosincu. Volio bi da to bude ranije, no sada bi već trebao početi s pripremama. Mislim da ostaje prosinac i za tada želimo napraviti veliku borbu. Sve ostalo bilo bi riskantno.

Odgovori

Back to top button