Boks

Eddie Hearn: Derek Chisora ​​i ‘ostali borci’ dobili ponudu za borbu protiv Tysona Furyja

Izgleda kako je borba između Tysona Furyja i Anthonyja Joshue, koja je tjednima najavljivana, sve manje vjerojatna da će se održati, a tu je vijest na neki način potvrdio i promotor Eddie Hearn.

Navodno pregovori za njihov meč koji bi se 3. prosinca trebao održati u Cardiffu još traju, no Joshuin promotor ističe kako su ušli u slijepu ulicu.

Hearn je u intervjuu dodao kako su ponudu od Furyjeva tima dobili Derek Chisora i ‘ostali borci’. Kralj Cigana je dvaput pobijedio Chisoru.

– U petak ili za vikend, Derek Chisora je dobio ugovor za meč protiv Tysona Furyja – rekao je Eddie Hearn i dodao:

– Ponudu su dobili i drugi borci, tako da se po našem mišljenju on ne želi boriti protiv Anthonyja Joshue.

Čini se kako prema Furyjevim objavama na društvenim mrežama otpada meč protiv AJ-a, no Hearn tvrdi kako razgovori još uvijek traju.

– Više smo nego sretni što nastavljamo te razgovore, ali prema onome što nam je rečeno, rok je prošao – istaknu je Eddie Hearn i dodao:

– Nemojte kriviti Anthonyja Joshuu što je Tyson Fury dvaput okrenuo leđa njihovom meču. Vratili smo im konačnu verziju ugovora, a onda nam je rečeno da je borbu otkazao sam Fury. Joshua nastavlja pripreme i bit će spreman do 3. prosinca, ali sad ćemo vidjeti što će se dogoditi.

I Mahmoud Charr se dugo spominjao kao mogući Furyjev protivnik bude li Joshua otpao iz tog meča. Njemački boksač pomalo gubi strpljenje što se odugovlači odlukom, te je Furyja nazvao – patkom.

– Fury, ti si isto s**nje kao Anthony Joshua. Ako kažeš da je Joshua ispao, onda je to tako. Svima si rekao da se želiš boriti sa mnom. Sad si kao patak – kazao je Mahmoud Charr.

Odgovori

Back to top button