Boks

Eddie Hearn: Apsolutni početnik je nadjačao Tysona Furyja

Francis Ngannou je svojim nastupom na boksačkoj priredbi u Rijadu protiv Tysona Furyja oduševio boksačke fanove širom svijeta.

Iako je izgubio podijeljenom odlukom sudaca, kamerunski udarač je u svom boksačkom debiju ostavio sjajan dojam, pa ne čudi što je čelni čovjek WBC-a najavio kako će Francis biti uvršten među deset najboljih na rang ljestvici.

I dok je Ngannou mnoge ugodno iznenadio svojim borbenim stavom, drugi su bili razočarani Furyjem, a među njima je i slavni promotor Eddie Hearn.

– Imali ste Ngannou u svom boksačkom debiju protiv tipa koji je izgledao kao da nikada nije boksao. Apsolutni početnik je nadjačao Tysona Furyja. Ngannou je bio bolji u tom meču. Upravo je svladao svjetskog prvaka teške kategorije, znam da to ludo zvuči, ali je tako. Ponovno smo vidjeli nokdaun. Možda Fury nije otporan na udarce – istaknuo je Eddie Hearn, te iznio zanimljiv prijedlog:

– Zaboravite meč između Furyja i Usyka, Ngannou bi trebao dobiti revanš. Ako ne, onda treba pustiti Anthonyja Joshuu da završi Furyjevu karijeru. Šest rundi je sve što treba AJ-u. No bude li se Fury borio protiv Usyka, tada će Joshua tražiti meč protiv Ngannoua. I za to će mu trebati maksimalno šest rundi. Već sam poslao poruke, siguran sam da bi to bila velika borba.

Odgovori

Back to top button