Boks

Derek Chisora još ne razmišlja otići u mirovinu

Derek Chisora će u srijedu proslaviti 38. rođendan. Britanski boksač rođen u Zimbabveu je tijekom karijere izborio 32 pobjede (23 nokauta), te je imao 12 poraza.

Izgubio je posljednja tri meča, a zadnja dva protiv Novozelanđanina Josepha Parkera.

No bez obzira na negativan niz još se ne želi povući bez obzira na to što mu mnogi to savjetuju.

Nakon poraza protiv Parkera prije desetak dana još su glasniji. Obojica se nisu štedjela svih 12 rundi, a na kraju je boksač s Novog Zelanda uvjerljivo pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

Chisora je u posljednjem intervjuu poručio svojim tzv. ‘savjetnicima’:

– Nosite se svi koji pišete ta s*anja!

Britanac vjeruje kako ima još što pokazati premda je bez pobjede posljednje dvije godine. Zadnji meč u kojem je slavio dogodio se u listopadu 2019. kada je prekidom u četvrtoj rundi svladao Davida Pricea.

– Ne morate me gledati. Nije me briga za vas. Znam da će oni koji me vole biti uz mene, a onima koji me žele žaliti, poručujem im da to ne rade. Budite sretni zbog mene. Živim najbolje dane – kazao je Derek Chisora i dodao:

– Kad dogovorim sljedeću borbu, neka oni koji me ne žele gledati ne kupuju ulaznice. Nemojte paliti televizor. Samo se odmaknite od mene, ne trebam vaše negativne vibracije. Znam da se neću boriti nakon 40. rođendana, sad se još uvijek osjećam dobro i zato sam u ringu. Ni ja ne znam kad ću prestati boksati.

Odgovori

Back to top button