Boks

Deontay Wilder otkrio ključnu razliku između njega i Anthonyja Joshue

Deontay Wilder je u posljednjem intervjuu otkrio jednu ključnu razliku između njega i Anthonyja Joshue uoči priredbe koja će se 23. prosinca održati u Rijadu, a na kojoj će obojica nastupiti.

Joshua će boksati protiv Otta Wallina, a Wilderu će protivnik biti Joseph Parker. Na istoj priredbi borit će se i naš Filip Hrgović protiv Marka de Morija.

Premda se Brončani bombarder i AJ još nisu međusobno borili među njima već dugo postoji rivalstvo.

Naime, obojica su bivši prvaci i jedno se vrijeme govorilo o njihovom mogućem dvoboju, ali do toga nikada nije došlo.

No budu li obojica pobijedili svoje protivnike na priredbi koja je za dva tjedna u Rijadu, tada bi na red trebao doći njihov međusobni obračun.

Njihov meč bi mogao biti eliminator dvoboj za WBC-ova izazivača, koji bi se mogao boriti protiv pobjednika okršaja za apsolutnog prvaka svijeta (17. veljače) između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka.

Wilder je nedavno otkrio po čemu se AJ i on razlikuju.

– Stalno to govorim, ali mogu ponoviti – prvak se rađa i postaje. A Joshuu su drugi stvorili. U tome je razlika između njega i mene – rekao je Deontay Wilder i dodaje:

– Kupovali su i poklanjali mu stvari. Kažu kako su rasprodali arene, a to nije istina. Kupovali su ulaznice i preprodavali ih. Ja znam kako stvari funkcioniraju. Neki drugi već dugo za njega vuku konce. Za mene je to gladijatorski sport.

Brončani bombarder je za kraj poručio AJ-u:

– Pokaži da si ratnik. Hajde da vidim jesi li najbolji.

Odgovori

Back to top button