Boks

Deontay Wilder jednom na sparingu prebio Jarrella Millera, pa ga poslije odveo u bolnicu

Deontay Wilder i Jarrell Miller se tijekom karijere nikada nisu sreli u ringu u pravoj borbi, no u jednom trenutku su međusobno sparirali.

Brončani bombarder je prije nekoliko dana u razgovoru za Blue Blood Sports TV priznao kako je jedva čekao trenutak da se susretne s Millerom.

– Rugao mi se na sve što sam postigao u karijeri, želio je tako ugrabiti nešto slave, mrzio me – rekao je Deontay Wilder i nastavio:

– Onda ga je jednog dana Jay Deas doveo na sparing protiv mene, a ja to nisam ni znao. Kada sam ga vidio, odmah mi se podiglo raspoloženje. Pomislio sam: ‘Oh, stigao je u lavlju jazbinu’. Nije mi bilo važno što god su mi govorili prije treninga, samo sam čekao da uđemo u ring i krenemo. Odmah sam ga počeo tući. Sparing je sparing, ali ovaj je bio nešto posebno – to je bila prava borba, međusobno se nismo podnosili.

Wilder je iskoristio priliku, te je kaznio Millera za sve izgovorene uvrede. Jarrell je na kraju sparinga završio u bolnicu s potresom mozga.

– Na treninzima se mnogo toga vidi i dobro ste upoznati s reakcijama ljudi koje pretrpe potres mozga, jer počnu pričati ludorije i ponavljaju iste gluposti… A to je nakon našeg sparinga radio Jarrell Miller. Pretrpio je potres mozga i završio u bolnicu. Mi smo ga odveli na pregled, jer se njegov rođak nije pojavio. Kada smo tamo stigli ničega se nije sjećao.

Neposredno nakon toga Millerova se karijera urušila, počeo je padati na testovima na drogu, a propala mu je i borba za naslov svjetskog prvaka protiv Anthonyja Joshue.

Wilder je pet godina bio WBC-ov svjetski prvak u teškoj kategoriji prije veljače 2020. kada je izgubio protiv Tysona Furyja u njihovom drugom međusobnom obračunu.

Odgovori

Back to top button