Boks

Deontay Wilder imao samo jedan meč u zadnje dvije godine, te otkrio kako ga svi izbjegavaju

Bivši WBC-ov prvak teške kategorije Deontay Wilder se nakon dva poraza protiv Tysona Furyja u ring vratio u listopadu prošle godine kada je razbio Roberta Heleniusa.

Brončani bombarder je posao završio u prvoj rundi kada je sjajno pogodio i nokautirao Finca. To mu je bio jedini meč u dvije godine.

A izgleda da Wilder i neće tako brzo ponovno vratiti u ring jer sudjeluje u ‘reality TV showu’ pod nazivom Izdajice koji se ove jeseni emitira na Peacocku.

– Mnogi su osjetili moć koju posjedujem, a ima i onih koji su to izbjegli ili izbjegavaju. Tijekom karijere naslušao sam se izgovora poput ‘ne bježim, nisam kukavica, ne plašim se’… – kazao je Deontay Wilder, te se ponovno osvrnuo na Andyja Ruiza Jr.-a i druge koji ga prozivaju:

– Naravno, njihovi promotori i menadžeri, pa i oni sami, ne znaju ništa drugo nego samo prozivati. U njihovim izjavama ima mnogo emocija, ali u stvarnosti su uplašeni. Mogli smo dobro zaraditi, ali oni me izbjegavaju.

Sljedeći mjesec proslavit će 38. rođendan, te mu je ostalo malo mečeva do odlaska u mirovinu.

No američki boksač vjeruje kako će još imati velikih borbi bez obzira na to što neće tako skoro ponovno ući u ring.

– Duboko u srcu znaju tko sam ja i u ovom trenutku nitko nije siguran. Ali sve velike borbe dogodit će se prije kraja moje karijere – istaknuo je Deontay Wilder i otkrio otkuda mu snaga za tako moćan nokaut:

– Ma za to uopće ne moram dizati utege. Znam što imam u rukama. Ne trebam vježbati kako bih nastavio biti moćan.

Odgovori

Back to top button