Boks

Deontay Wilder i Anthony Joshue svakim su danom sve dalje od međusobnog okršaja u prosincu

Deontay Wilder i Anthony Joshua vjerojatno neće boksati u prosincu, jer se oba bivša prvaka teške kategorije žele ovog ljeta vratiti u ring, a vrijeme prolazi.

Još prije nekoliko tjedana činilo se kako je blizu dogovor za meč između Wildera i Joshue, no Amer Abdallah, čelni čovjek Skill Challenge Promotionsa organizacije koja bi u prosincu trebala organizirati veliki boksački spektakl u Saudijskoj Arabije, ističe kako postoji interes, ali niti jedna strana nije poduzela konkretne korake kako bi pregovori krenuli.

– Nije bilo nikakve ponude. Ima li interesa za borbu? Da. Ali je li stigla službena ponuda? Odgovor je ne. Ako postoji, doći će izravno iz Skill Challengea – kazao je Amer Abdallah i dodao:

– Boks je vrlo fragmentiran sport. Imate velike borbe, ali one najbolje ne mogu se dogovoriti zbog kojekakvih razloga… Skill Challenge želi organizirati najveću boksačku priredbu na svijetu i ne želi ulaziti u nekakva natjecanja. Mi ujedinjujemo sport. Želimo imati najbolje borbe pod jednim kišobranom.

Wilder i Joshua žele se vratiti u ring prije listopada, no budu li odugovlačiti tada će definitivno propast njihov međusobni okršaj u prosincu u Saudijskoj Arabiji.

Odgovori

Back to top button