Boks

Daniel Cormier smatra kako meč s Youtuberom ne bi dobro završio: To je glupo

Još se povlače repovi s boksačke priredbe na kojoj je Youtuber Jake Paul tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio bivšeg MMA borca Bena Askrena. Naime, bivšeg UFC-ova prvaka, a danas komentatora Daniela Cormiera je naljutilo što su Paul i društvo nakon meča u svlačionici ismijali Tyrona Woodleyja koje je bio u Askrenovom Timu.

Youtuber i prijatelji nisu imali poštovanja prema UFC-ovom borcu koji je pokazao želju boriti se protiv Paula. U Jakeovu obranu je stao i boksača J’Leon Love.

‘Koža mi puca kako je razgovarao s Tyronom Woodleyem. Klinci bi trebali naučiti lekciju. J’Leon Love, ti se ne znaš boriti. Pokušaj respektirati tipove poput Woodleya prije nego što on stavi ruke na tebe. On nije Ben!’, napisao je Cormier u svojoj poruci, a onda je stigao Paulov odgovor:

‘U redu debeljko. Ti protiv mene, J’Leon protiv Woodleya’.

Bivši UFC-ov prvak spustio je loptu na zemlju, te izjavio kako ta borba ne bi imala smisla.

– Nikad se taj ne bi borio protiv mene jer bih ga ubio. Zašto bih se borio protiv njega? Reagirao sam jer ga ne mogu podnijeti. Tko tuče slabije i manje od sebe? Ja sam borac koji je u Kući slavnih i bio sam istovremeno dvostruki UFC-ov prvak – kazao je Daniel Cormier i dodao:

– Ne želim se spuštati na razinu nekog Youtubera koji kaže da se borim protiv njega. Čime je to zavrijedio borbu protiv mene? To je glupo. No volio bih da se bori protiv Tyrona. Neka se bori s nekim pravim borcem, a ne protiv Bena Askrena.

Cormier je predložio još jednog suparnika:

– Neka se bori protiv borca srednje kategorije, recimo Lukea Rockholda ili nekog sličnog borca. Uđi u ring protiv njega i onda ću reći da si pravi borac. Trenutačno se samo praviš da si jedan od njih.

Odgovori

Back to top button