Ostalo

Irska MMA zvijezda razmišlja kupiti Manchester United

Conor McGregor je nedavno prodao udio u firmi Proper Twelve viskija te je udvostručio svoje bogatstvo. Od prodaje svog udjela dobio je 150 milijuna dolara. Irska MMA zvijezda se tako po bogatstvu približila onome koje posjeduje slavni boksač Floyd Mayweather Jr., a koje se procjenjuje blizu pola milijarde dolara.

No kako u sebi ima poduzetnički duh, McGregor je na društvenim mrežama tražio mišljenje svojih fanova za kupnju – Manchester Uniteda.

Naime, ovih se dana mnogo govorilo i pisalo o nogometnoj Superligi u koju bi se uključili najveći europski klubovi. To je podiglo veliko prašinu pogotovo na Otoku, te su navijači izašli na ulice i podigli glas protiv te lige.

Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham, te Manchester City i United su povukli svoj pristanak.

U međuvremenu je Ed Woodward napustio mjesto Unitedova izvršnog potpredsjednika, a legendarni Gary Neville traži vlasnika Crvenih vragova, američku obitelj Glazer, da napusti Old Trafford.

– Glazerima više nije mjesto u Manchesteru. Ljudi su iznijeli svoje mišljenje i na rubu smo anarhije ako se too nastavi – izjavila je Unitedova legenda i bivši engleski reprezentativac Gary Neville.

To je bilo zanimljivo bivšem UFC-om prvaku koji je izgleda zainteresiran uložiti u nogomet.

‘Razmišljam kupiti Manchester Uniteda! Što mislite o tome?’, napisao je Conor McGregor na Twitteru.

Odgovori

Back to top button