Boks

Dan Hardy vjeruje u Ngannoua: Joshuu bi mogla uhvatiti panika kada shvati s kim ima posla

Bivši MMA borac Dan Hardy oduševljen je nastupom Francisa Ngannou u boksačkom debiju protiv Tysona Furyja. Kamerunac je krajem listopada prošle godine boksao protiv WBC-ovog prvaka, ali je na kraju izgubio podijeljenom odlukom sudaca.

Nekadašnji UFC-ov prvak teške kategorije dogovorio je novi meč. Francis Ngannou će 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji boksati protiv Anthonyja Joshue u meču na deset rundi.

Dan Hardy je u nedavnom razgovoru za TNT Sports iznio svoju prognozu za taj meč, te vjeruje kako Ngannou može pobijediti AJ-a.

– Sjajno je boksao protiv Furyja i mene je iznenadio koliko je bio dobar. Ngannou je sve odlično odradio, bio je strpljiv i nije se dao uloviti na Tysonove igrice. Imao je izvanredan nastup – istaknuo je Dan Hardy i dodao:

– Furyja je mnogo teže pogoditi nego Joshuu. Nakon udaraca AJ ostaje u dometu, a to je trenutak kada kreće Ngannou s protuudarom. Joshua će blokirati Francisove udarce, ali neki će ga poljuljati. Kada Joshua shvati koliko Ngannou snažno udara tada bi mogao imati psiholoških problema. Mogla bi ga uhvatiti panika kada shvati s kim ima posla. Ne znam može li zadržati koncentraciju svih deset rundi. Vjerujem da će Ngannou pobijediti.

Odgovori

Back to top button