Boks

Conor McGregor želi boksački meč u kolicima protiv irskog komičara, ali krajem godine

Irski komičar Al Foran proslavio se imitacijom svog sunarodnjaka i velike UFC-ove zvijezde Conora McGregora. Notorious je prije dva mjeseca izjavio kako bi mogao boksati protiv Ala, te se čini kako meč mogao biti dogovoren, no u prilagođenim uvjetima.

Naime, McGregor je nedavno slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera, pa bi se okršaj protiv Forana trebao održati u invalidskim kolicima.

U suradnji s irskom udrugom osoba u invalidskim kolicima meč čiji će prihod ići u dobrotvorne svrhe trebao je biti dogovoren za priredbu 11. rujna u Dublinu, ali na Conorovu zamolbu je borba odgođena.

‘Ljudi, priredba u rujnu je malo prerana za mene. Još se oporavljam. Moji liječnički i fizioterapeutski tim savjetovali su mi da nije još dobro riskirati. Možda bi mogli organizirati nešto u studenom ili prosincu. Teško je reći kada, ali mi se ideja sviđa. Ja sam za, čekajte me’, poručio je Conor McGregor putem društvenih mreža.

Sudjelovanje na priredbi je najavio irski komičar invalid Stevo Timothy. On će na priredbi u rujnu u glavnoj borbi boksati protiv olimpijca Paddyja Barnesa.

Timothy je postavio GoFundMe link na koji je McGregor već uplatio deset tisuća eura.

Pogledajte i kako je Foran na svoj način najavio okršaj Conora McGregora protiv Khabiba Nurmagomedova:

Odgovori

Back to top button