Boks

Bob Arum kaže kako je spreman ponovno surađivati s Terenceom Crawfordom

Vlasnik Top Rank promocije Bob Arum brine se karijere mnogih velikih boksača, no prije nekoliko godina razišao se s jednim od trenutačno najboljih boraca na svijetu – Terenceom Crawfordom (40-0, 31 KO).

Neporaženi Bud je kao ‘free agent’ u zadnjih nekoliko borbi surađivao s raznim promotorima, protiv Davida Avanesyana je to bio BLK Prime, a protiv Errola Spencea Jr.-a surađivao s PBC-om.

Crawford je sljedeći nastup dogovorio za 3. kolovoza protiv Israela Madrimova i bit će to meč za WBA-ov pojas prvaka u kategoriji do 69 kilograma, u priredbu organizira Matchroom.

– Nikada to nisam prihvaćao osobno, sve je to biznis. Budemo li imali pravog borca za dobar novac i da se Crawfordu svidi prijedlog, sjeli bi i dogovorili meč. Između nas nema svađe, a ono što smo rekli jedan drugome trebamo zaboraviti – rekao je Bob Arum.

No problemi su krenuli kada je Arum u svojim izjavama isticao da Crawford bez obzira na boksačke vještine nije zanimljiv publici. Vlasnik Top Ranka znao je reći i kako promocija na njemu samo gubi novac.

Odgovori

Back to top button