Boks

Björnsson nakon trijumfa protiv Halla želi boksati protiv Martyna Forda ili Mariusza Pudzianowskog

Nedavni okršaj velikih suparnika na World’s Strongest Man natjecanjima završio je trijumfom
Hafthóra Björnssona.

Islanđanin koji se proslavio ulogom Gregora ‘The Mountain’ Cleganea u popularnoj hit seriji Igre prijestolja je na boksačkoj priredbi u Dubaiju jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Engleza Eddieja Halla.

Thor je bio bolji od Halla u ‘najtežem boksačkom meču na svijetu’, jer još prije nekoliko godina, dok su se natjecali u WSM-u, obojica su imali po dvjestotinjak kilograma.

Björnsson ima želju nastaviti boksati i već razmišlja o svom sljedećem potencijalnom protivniku. Želja mu je boriti se protiv ‘najstrašnijeg čovjek na svijetu’ i Hallova prijatelja Martyna Forda.

– Želim nastaviti boksati, a moj sljedeći suparnik mogao bi biti Martyn Ford ili Mariusz Pudzianowski. No Ford bi se trebao boriti krajem travnja i bude li pobijedio, tada bi mogli dogovoriti taj meč – kazao je Hafthór Björnsson.

Martyn Ford trebao bi se 30. travnja boriti protiv Iranskog Hulka na priredbi u londonskoj O2 Areni. Boksački okršaj je dogovoren na četiri runde po dvije minute.

Björnsson je spomenuo poljskog snagatora i MMA borca Pudzianowskog.

No Poljak koji drži rekordnih pet World’s Strongest Man naslova najjačeg čovjeka na svijetu je više zainteresiran za okršaj u slobodnoj borbi.

– Negdje sam pročitao da Pudzianowski želi samo MMA borbu. On je u tome više od desetljeća i vrlo je iskusan. Ali mislim kako ne bi trebao imati problema prihvatiti boksački meč protiv čovjeka poput mene – podvukao je Hafthór Björnsson.

Odgovori

Back to top button