Boks

Bivši Bellatorov borac trenirao s Jakeom Paulom dva mjeseca i zaradio više nego u MMA karijeri

Američki MMA borac i boksač Anthony Taylor ovog vikenda boksa protiv Tysonova brata Tommyja Furyja. Njihova borba je na programu priredbe koju predvodi okršaj između bivšeg UFC-ova prvaka Tyrona Woodleya i YouTube zvijezda Jakea Paula.

Taylor je nastupao u raznim MMA organizacijama, pa i u Bellatoru, ali sada se posvetio boksu. Jedan je od suvježbača Jakea Paula, te otkriva zašto je odbio borbu u Cage Warriorsu.

– Nisam mogao odbiti novac koji mi je Jake nudio. Više sam zaradio u dva mjeseca trenirajući s njim nego u cijeloj MMA karijeri koja traje šest godina – kazao je Anthony Taylor pa dodao:

– A to je baš uznemiravajuće. U Bellatoru sam se borio protiv dvojice Top 5 izazivača.

Anthony Taylor je mislio na borbe protiv Adama Boricsa i Jamesa Gallaghera, a onda se osvrnuo i na Woodleyjev ulazak u boks.

– Tyron je fizički bolje izgrađeniji od Askrena, ali niti on nema boksačkog iskustva. Ima četiri poraza u nizu te je trenirao samo MMA, nikad se nije priprema za boks. Ne možete u tri mjeseca postati svjetska klasa u boksu – rekao je Anthony Taylor, pa zaključio:

– Jake trenira već dvije i pol godine, te je potpuno posvećen boksu. U ovom trenutku Jake će svaki puta pobijediti Tyrona zato što stalno trenira. Tyron ima snažniji udarac, ali Jake je bolji boksač. Mnogi misle kako će ga Woodley nokautirati, ali ja se s time ne bih složio.

Odgovori

Back to top button