Boks

Babić nakon još jedne uvjerljive pobjede: To je bio strašan udarac za laku noć

Alen Babić (7-0, 7 KO) je u uoči meča protiv Damian Chambers (11-2, 7 KO) najavio kako njegov protivnik neće izdržati više od dvije runde. No Britanac je odolio silovitim Alenovim udarcima u prve dvije runde, ali je u trećoj rundi okrenuo leđa Savageu.

Hrvatski boksač je tako na Matchroom Boxing priredbi u Newcastleu tehničkim nokautom stigao de sedme profesionalne pobjede u karijeri.

– Poštujem Damiana Chambersa, jer je prihvatio meč koji nitko nije htio. A Eddie Hearn i Dillian Whyte nudili su ga stvarno velikim borcima koje ne želim ni spominjati. Chambers je vidio moje nokaute i prihvatio je meč šest dana uoči priredbe – kazao je Alen Babić i dodao:

– Što god mu treba tu sam. Mogu mu biti sparing partner, može trenirati u mom klubu i spavati u mojoj kući. On je od danas moj prijatelj.

Alen je prokomentirao snimku udarca kojim je borba završena.

– Vidite Savagea, lud je, ni ja ga nekad ne razumijem. Pogledajte, rame mu je ozlijeđeno, znate to. To je bio strašan udarac za laku noć – rekao je Alen Babić, te istaknuo želju za novom borbom:

– Želim prave ratnike, a Damian je upravo to. Bolji je od svih dosadašnjih Hrgovićevih protivnika. Želim takve borce, iz tri različite divizije.

Alen Babić je spreman boriti se u lakoteškoj, teškoj, te ‘bridger’ kategoriji.

Odgovori

Back to top button