Boks

Arijan Gorički nokautom u posljednjoj minuti borbe izgubio protiv Urugvajca Carila Herrere

Hrvatski borac Arijan Gorički je u glavnom dvoboju subotnje boksačke priredbe na Zagrebačkom velesajmu nokautom u desetoj rundi izgubio protiv Urugvajca Carila Herrere.

U odličnoj i izjednačenoj borbi perolake kategoriji (do 57 kg), Gorički je dobiveni meč izgubio u posljednjoj minuti okršaja.

Našem boksaču to je drugi poraza u nizu. Lani u prosincu je u meču za IBO International pojasa prekidom izgubio protiv Luisa Millana iz Venezuele.

Filip Mimica je u sunaslovnom meču u kategoriji do 55,5 kg prekidom nakon treće runde svladao Nermina Pozderovića iz BiH.

U svom debiju Vanja Puljko je bio uvjerljiv protiv Alekse Kesića iz BiH. Sva tri suca bodova su bodovala u korist našeg boksača (40:34, 40:34, 40:35).

Petar Pavčec je prekidom u prvoj rundi (2:44) svladao Adisa Hrustića iz BiH, a njegov brat Lovro Pavčec je još brži. On je nokautom za samo 93 sekunde svladao Svena Pipića.

Uspješan je bio i Ivan Duka koji je prekidom nakon četvrte runde pobijedio Bojana Čestića iz BiH, a Nijemac Nodari Darbaidze je sudačkom odlukom nadjačao Lazara Pantića iz Srbije.

Odgovori

Back to top button