Boks

Arijan Gorički bori se 24. travnja protiv Gruzijca Ilije Beruashvilija

Hrvatski boksač Arijan Gorički bori se 24. travnja na priredbi u Baden-Baden protiv Gruzijca Ilije Beruashvilija. Borba je u kategoriji do 57 kilograma i dogovorena je na osam rundi. Nekoliko jako dobrih boksača je odbilo borbu, a među njima je bilo i onih koji su htjeli biti plaćeni mnogo više od onoga što zaslužuju.

– Želja mi je ostati aktivan. Mislili smo da će se stvari polako početi vraćati u normalu i da će se granice otvarati, ali nažalost, sve je isto, ako ne i lošije od prošle godine – kaže Arijan Gorički i dodaje:

– Protivnik ima devet pobjeda. Čvrst je i voli napadati, pravi je kontraš. No vjerujem da sam bolji od njega i znam kako ga pobijediti.

Prijenos borbe bit će putem Facebooka koji se plaća pet eura. Link za prijenos – http://fb.me/e/3owdFcDrt.

– Da sam znao da će se ovo oko pandemije odužiti borio bih se već u veljači. Ali važno je sada boksati tu borbu i onda pokušati dogovoriti borbu za IBF ‘youth’ titulu u lipnju – kaže Arijan Gorički i zaključuje:

– Kako god bilo, ove bih godine trebao imati četiri ili pet borbi i onda ući među prvih 150 na svijetu.

Gorički je zadnju borbu imao 12. prosinca prošle godine u Eggenstein-Leopoldshafenu, gdje je nokautom u drugoj rundi pobijedio iskusnog Jozsefa Ajtai, bivšeg izazivača za WBF naslov.

Odgovori

Back to top button