Boks

Andersonu Silvi bi meč protiv Floyda Mayweathera bio veliki izazov

Legendarni MMA borac 46-godišnji Anderson Silva je početkom godine objavio kraj karijere u slobodnoj borbi, te se posvetio boksu. Jedan od najvećih boraca svih vremena već je imao dva meča i oba je pobijedio.

Prvo je svladao bivšeg prvaka Meksikanca Julija Cesara Chaveza Jr., a prošlog je mjeseca nokautom u prvoj rundi pobijedio donedavnog MMA kolegu Amerikanca Titu Ortiza.

Brazilska legenda pokazao je odličnu formu i željan je novih izazova. Nedavno je prozvao braću Paul, a sada želi još veću borbu koja bi sigurno donijela veliku zaradu.

– Kada sam pobijedio Tita Ortiza mnogi su mi govorili kako bih se trebao boriti protiv Floyda Mayweathera. No to je ludo, ne znam mogu li se boriti na toj razini. To bi bio pravi izazov. Ali tko zna, možda to i dogovorimo – kazao je Anderson Silva i prisnažio:

– Ja sam spreman. Svakodnevno treniram i uvijek dajem maksimum. Meč protiv Mayweathera bio bi odličan, zašto ne.

Mnogi će primijetiti kako je Silva fizički krupniji od Mayweathera, ali Brazilac u tome ne vidi problem. Floyd se nedavno borio protiv Logana Paula, a youtuber je slične građe i težine kao i Spider.

Odgovori

Back to top button