Boks

Američki teškaš tvrdi kako je Anthony Joshua pogriješio što je prihvatio meč protiv Otta Wallina

Anthony Joshua se nada kako bi nakon još jednog ili dva meča ponovno mogao dobiti priliku boriti se za naslov svjetskog prvaka.

No prvi zadatak za britanskog teškaša je boksački okršaj protiv Šveđanina Otta Wallina na priredbi koja će se 23. prosinca održati u Saudijskoj Arabiji.

Na istom eventu nastupit će i Deontay Wilder protiv Josepha Parkera, a onda bi se, po riječima promotora Eddieja Hearna, negdje u ožujku AJ i Brončani bombarder mogli međusobno obračunati u ringu.

Britanac je nakon dva poraza protiv Oleksandra Usyk u 2023. izborio dvije pobjede, protiv Jermainea Franklina i Roberta Heleniusa.

Wallin se može pohvaliti rekordom od 26-1, a na dvoboj s Joshuom dolazi nakon šest pobjeda u nizu uključujući trijumfe nad Muratom Gassievim i Dominicom Breazealeom.

Američki teškaš Jarrell Miller, koji se 2019. trebao boriti protiv AJ-a, no suspendiran je zbog pada na dopingu, smatra da je 34-godišnjak Britanac možda pogriješio što je prihvatio meč sa švedskim teškašem.

– Iskreno, mislim da je Joshua možda pogriješio što je izabrao meč protiv Otta Wallina – rekao je Jarrell Miller o nastavio:

– Otto Wallin nije tip koji će nekog nokautira jednim udarcem, ali je izdržljiv. Želi se boriti i ne odustaje. Bit će to teška borba za Joshuu.

Amerikanac nije siguran da se Joshua mentalno vratio.

– Hoće li on izdržati? Kada se bori na svom terenu ima nešto više snage , ali kada se me bori na Otoku onda više nije ista osoba, njegova se vatra izgubi. Sretno Ottu Wallinu, ali ja želim biti taj koji će nokautirati Joshuu – dodao je Jarrell Miller koji će na istoj priredbu boksati protiv Daniela Duboisa.

Odgovori

Back to top button