Boks

Alvarez nakon uvjerljivog trijumfa protiv Charla: Nitko ne može pobijediti ovakvog Canela

Nitko ne može pobijediti ovakvog Canela. Volim boks, to je moj život. Boks me učinio pravom osobom – poručio je Alvarez nakon uvjerljivog trijumfa protiv Jermella Charla.

Velika meksička zvijezda je na boksačkoj priredbi u Las Vegasu dominirala i uvjerljivom jednoglasnom odlukom sudaca svladala Charla, te obranila pojaseve prvaka supersrednje kategorije.

Canelo je ponovno pokazao svu raskoš svog talenta i dokazao kako je trenutačno jedan od najboljih boksača na svijetu.

Meksikanac je nakon lanjskog poraza u svibnju protiv Dmitrija Bivola pobijedio Genadija Golovkina i Johna Rydera, no u tim mečevima nije blistao kao u dvoboju protiv Charla.

Dominirao je tijekom cijelog meča, a u sedmoj rundi je Amerikanca poslao u nokdaun. Charlo niti jednom nije zaprijetio Canelu.

Charlo se prvi put borio u supersrednjoj kategoriji, te je izjavio kako se osjećao potpuno drukčije.

– Kao da to nisam bio ja. Ne tražim isprike. Nekada pobijediš, a nekada izgubiš. Apsolutni sam prvak u svojoj kategoriji i želio sam učiniti nešto veliko. Ponosan sam na sebe, nije me nokautirao – rekao je Jermell Charlo, koji ima pojaseve u supervelter kategoriji.

Mnogi se nakon ovakvog uvjerljivog nastupa pitaju tko bi mogao biti Canelov sljedeći protivnik. Sve upućuje kako je to WBC-ov privremeni prvak Amerikanac David Benavidez (27-0).

Odgovori

Back to top button