Boks

Alen Babić želio kazniti protivnika: Mogao sam tako boksati još 16 rundi

Alen Babić održao je obećanje te još jednim nokautom stigao do osme pobjede u svojoj profesionalnoj karijeri. Hrvatski boksač je na Matchroomovoj priredbi prekidom nakon pete runde nadjačao engleskog borca Marka Bennetta.

Bez obzira na neke njihove čarke uoči meča, Alen je na kraju iskazao poštovanje prema Marku te istaknuo kako je vrlo žilav i čvrst boksač.

– Želio sam ga kazniti, a nakon meča otići bez pozdrava. Eddie mi je rekao da sam ga pogodio sa 600 udaraca, a ja ne udaram bilo kako. Moj svaki udarac uništava protivnika. Nisam smatrao da je čvrst kao Niall Kennedy ili Tom Little, no pokazao se čvršći od njih. Čestitam mu na tome – kazao je Alen Babić i nastavio:

– Nisam mogao izgubiti taj meč. Nije me ugrozio, a ja sam tako mogao boksati još 16 rundi. Vidjeli ste kakav je moj tank, u deset rundi bih pogodio 1000 udaraca, pa tko to može preživjeti. Meni suci nisu potrebi.

Hrvatski boksač je u tom dvoboju bio 28 kilograma lakši od svog suparnika.

– Predstavljam male ljude jer sam i ja mali čovjek. Došao sam s 99 i do meča spustio na 92 kilograma. Bio je teži od mene, a vidjeli ste kako se borim s velikim momcima. Nije me niti jednom ugrozio, a ja sam ga uzdrmao sigurno 80 puta. Ali nije htio pasti – dodao je Alen Babić.

Naš je borac bio vrlo opušten tijekom borbe, pa je čak u jednom trenutku zaplesao sa spuštenim rukama. Mark je prihvatio izazov te su obojica krenula otvoreno…

– Uživao sam u svakoj minuti meča. Sada sam nervozan samo na dan borbe, a bio sam baš ljutit kada me udario u nos. Ranije sam znao po dva tjedna biti nervozan, kao uoči meča protiv Wintersa. A sada me stavite s King Kongom i to ću odraditi – naglasio je Alen Babić.

Hrvatski boksač je nakon borbe zaprosio djevojku Klaru s kojom je pet godina.

– Treba imati muda za to, a htio sam to napraviti zbog te posebne dame. Upoznao sam ju kad je imala 17 godina i promijenila mi je život. Ostala je sa mnom pet godina. Nekad sam bio zločesti dečko, posebno kao redar te uz sve te djevojke oko mene, no ona je cijelo vrijeme znala da imam dobro srce – ispričao je Alen Babić i završio:

– Nisam je uvijek zaslužio, a upravo zbog toga sam rekao da je želim za suprugu. Napravio sam to pred kamerama da ne bih išao na popravni. Želio sam da svi to vide, jer to je žena koju želim do kraja života. Uvijek sam bio romantik, a ona je sve što imam. Kad ju pogledam osjećam se kao da imam cijeli svijet jer ona je za mene najljepša.

Odgovori

Back to top button