Boks

Alen Babić: Sramotim se zbog Pijetraja, više ga ne poštujem

Šest mjeseci sam trčao za tim čovjekom. Sramotim se javno i privatno, šaljem poruke i pokušavam doći do njega, a on se nije u stanju javiti te ga više niti najmanje ne poštujem – izjavio je Alen Babić (11-1, 10 KO) u emisiji Sport nedjeljom.

Hrvatski boksač je prije nekoliko tjedana u objavi na društvenim mrežama priznao pogrešku kada je odlučio napustiti dvoranu trenera Leonarda Pijetraja.

Nekoliko dana kasnije uslijedila je i nova poruka, no Alen nije dobio nikakav odgovor od svog nekadašnjeg trenera.

Savage je gostujući u emisiji Sport Nedjeljom priznao kako se neće vratiti u dvoranu iz koje je krenuo k uspjesima.

– Neću više govoriti o njemu, ne interesira me. Baš me ne interesira. Sve što napravim dalje, napravit ću sam. Neću napraviti s njim. Namjerno. To mi je i trebalo. Ja sam ovdje i došao jer su mi rekli da ne mogu. Da su mi rekli da mogu, nikad ne bih bio ovdje – rekao je Alen Babić, te nastavio:

– Sad mi je on isto rekao da ne mogu. Moja zadnja poruka njemu je bila u stilu ‘mislite li da sam ja gotov’ i čovjek mi nije odgovorio. Time je sve rekao. On misli da sam ja gotov. Pa hvala. Samo to mi je trebalo. Neodgovaranje na poruku je sve što mi je trebalo. Jedva čekam vratiti se bez njega.

U travnju je Alen Babić meč protiv Lukasza Rozanskim dočekao s britanskim trenerom Anthonyjem Wilsonom. Hrvatski boksač je prekidom u prvoj rundi izgubio borbu za WBC-ov naslov u bridger kategoriji.

Odgovori

Back to top button