Boks

Alen Babić prozvao Davea Allena, koji je mu je odgovorio: Budeš li me pobijedio, više neću boksati

Hrvatski boksač 31-godišnji Alen Babić je u posljednjem meču u svibnju pobijedio Poljaka Adama Balskog i osvojio WBC-ov Silver pojas u bridgerweight kategoriji.

Savage bi uskoro trebao dobiti priliku boriti se za pojas WBC-ova prvaka u toj kategoriji protiv Oscara Rivasa.

No kako Kolumbijac ima dogovoren meč u kolovozu, naš borac traži drugog protivnika. Babić je na svom Instagramu prozvao godinu dana mlađeg Engleza Davea Allena.

‘Moja vojska toliko glasno traži borbu da demon ne može niti odmoriti. J***š sve, Savage se vratio. Rivas se bori s Rozanskim što mene ostavlja na čekanju, a to ne želim. Borba na koju se dugo čeka opet budi interes. Allen ima mnogo zahtjeva, a Savage nema nijedan.

Ali ta borba nije igra. Želim da ulog bude njegovo časno umirovljenje. Želim da za obojicu nakon tog okršaja ne postoji sutra. Želim da je ulog sve. Za mene je to – bori se ili umri. To je borba za fanove. Za obične ljude’, napisao je Alen Babić uz objavu na Instagramu, te završio:

‘Pozdravljamo te mi koji ćemo umrijeti‘.

Dave Allen je odmah odgovorio Savageu.

‘Bude li Eddie ispunio zahtjeve, te dođe do naše borbe i ti me pobijediš, više nikada neću boksati’, napisao je Dave Allen, koji je tijekom karijere izborio 20 pobjeda (17 nokauta), te ima pet poraza i dva remija.

Neporaženi Alen Babić ima 11 pobjeda, a deset mečeva je završio nokautom.

Odgovori

Back to top button