Taekwondo

Članovi TITKD Forma osvojili dva zlata u sportskim borbama na EITF A-Class turniru u Londonu

Prošlog je vikenda u Londonu održan UK Open 2022, EITF A-Class turnir u organizaciji UK Taekwon-Do Association, a pod pokroviteljstvom Europske ITF Taekwon-Do Federacije.

To je natjecanje okupilo sportaše iz Engleske, Škotske, Walesa, S. Irske, Španjolske, Belgije, Francuske, Češke, Grčke i Hrvatske.

Na turniru su nastupili borci Tradicionalnog ITF Taekwon-Do kluba Forma, a zlatne medalje su osvojili Filip Migles (sportske borbe, -50 kg) i Ivona Živković (sportske borbe, +155 cm)

Filip često niže uspjehe na međunarodnim turnirima, a to je učinio i ovog puta na UK Openu. Osvojio je najsjajnije odličje u višoj težinskoj kategoriji u kojoj se po prvi put natjecao.

Perspektivna Ivona Živković čiji su talent i trud prepoznati na natjecanjima u Hrvatskoj i na ovom je turniru polučila odličan uspjeh.

U obje borbe do trijumfa je stigla prekidom u prvoj rundi (zbog velike bodovne prednosti), te je pokazala spremnost za nove izazove.

Slijede pripreme za Tehničko prvenstvo Hrvatske u Tradicionalnom ITF Taekwon-Dou koje će se 4. prosinca održati u Rijeci.

Ivona Živković osvojila prvo mjesto. Foto: Benjamin i Emanuel Pastuović

Odgovori

Back to top button