Ostalo

Vodice i Šibenik domaćini 2. Golden Summer Campa, predavači Cro Cop i mnogi drugi

Vodice i Šibenik ponovno će u rujnu biti domaćini jedinstvenog i velikog sportskog događaja s velikim promidžbenim potencijalom.

Prošle godine su ugostili više od 130 sudionika iz cijeloga svijeta i dvadesetak uzvanika svjetski poznatih sportaša i poduzetnika, a ove godine organiziraju još veći kamp.

Od 11. do 18. rujna u Vodicama, menadžerska tvrtka Golden Management organizira Golden Summer Camp za razne borilačke sportove s ciljem promocije sporta.

Bit će to sjajna prilika za profesionalne borce i borkinje, ali i za sve zainteresirane koji se žele upoznati s tajnama borilačkih sportova.

Sudionici kampa su početnici, profesionalni i amaterski borci iz svih krajeva svijeta. Profesionalci usavršavaju svoje vještine dok amateri dolaze radi rekreacije i učenja novih vještina.

Treninge i seminare održat će velikani i legende Mirko Cro Cop Filipović, Renzo Gracie, Pedro Rizzo, Jerome Le Banner, Peter Aerts, Thom Harinck, Ivan Hippolyte, Hesdy Gerges, Denise Kielholtz Gerges, Perry Ubeda, Ante Delija, Augusto Frota i Stipe Drviš.

Kao i prethodne godine, djeca do 12 godina, u dogovoru s organizatorom mogu besplatno trenirati i učiti od velikih majstora borilačkog sporta Trening kamp završava spektakularnim borilačkim eventom Golden Fight s odličnim borbama.

U sklopu trening kampa održat će se i audicija za reality show Golden Ultimate Fighter. Borilački reality show će prikazivati pripreme, treninge i međusobne borbe sudionika.

Među predavačima će biti hrvatska borilačka legenda Cro Cop koji je tijekom karijere izborio 38 pobjeda, od kojih je 28 stiglo nokautom, osvojio je Prideov Grand Prix i K1 World Grand Prix.

Tu će biti i legendarni Renzo Gracie, član najslavnije borilačke obitelji na svijetu, unuk osnivača brazilskog jiu-jitsa, borac i trener u Prideu i UFC-u.

Još jedno veliko ime je svakako i Pedro Rizzo, brazilski MMA borac i kickboksač. Smatran jednim od najopasnijih protivnika u povijesti teške kategorije.

Jerome Le Banner, francuski kickboksač, MMA borac i profesionalni hrvač koji se većinu svoje karijere borio u K-1, te postao poznat po svom agresivnom stilu borbe i moći nokauta. A tu je još mnogo poznatih boraca koji žele dio svog znanja prenijeti drugima.

Trening kamp će se održati u rujnu u Vodicama u hotelu Imperial, a trajat će ukupno sedam dana.

Odgovori

Back to top button