Ostalo

VIDEO Dirljiv susret Cro Copa i psa nakon osam mjeseci: ‘Vidjela me samo taj put’

Najbolji hrvatski borac svih vremena Mirko Filipović veliki ljubitelj pasa kojima često traži smještaj iz azila.

Cro Cop je na svom Facebooku objavio snimku susreta s rotvajlericom koju je prije osam mjeseci iz jednog azila u Čakovcu doveo prijatelju u Požegu.

Mirko je opisao ponovni susret s rotvajlericom koja ga vidjela samo jednom i to kada ju je odveo u novi dom.

‘Jučer sam u Požegi nakon osam mjeseci ponovo vidio rotvajlericu koju je udomio moj frend Mario, a koju sam ja preuzeo u azilu u Čakovcu i odvezao ju u njen novi dom gdje živi onako kako bi trebao živjeti svaki kućni ljubimac. Mene je vidjela samo taj put prije osam mjeseci kad sam došao po nju i odvezao ju u Požegu. U Čakovcu sam se malo igrao s njom i pomazio ju i stavio u auto i odvezao ju u novi dom! Mario je presretan s njom, pas je zaista poseban. Odličan čuvar, ali i prava maza. Rezervirana prema ljudima koje ne pozna i ako netko dođe u kuću ona sa svog ležaja sve tiho promatra i ne reagira!’, napisao je Cro Cop u svojoj objavi na Facebooku i dodao:

‘Nisam znao hoće li me prepoznati i kako će reagirati kad uđem u dnevni boravak kod Marija a i Mario je bio znatiželjan jer ona izbjegava fizički kontakt sa svima osim s Marijom i njegovom majkom s kojima živi! Snimio sam nas ponovni susret i snimak govori sam za sebe! To divno stvorenje nije zaboravilo što sam učinio za nju i da sam ju doveo u dom kakav svaki pas zaslužuje i da je život na lancu od metra za nju sada prošlost. Da barem mi ljudi imamo srce i dobrotu pasa…’

Pogledajte objavu Mirka Filipovića:

Odgovori

Back to top button