Ostalo

Canelo se ozbiljno naljutio na potez Lea Messija: ‘Neka moli Boga da ga ne nađem’

Argentina je u subotu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru pobijedila Meksiko s 2:0. Utakmicu je obilježio sjajan nastup Lionela Messija koji je zabio gol i asistirao u trijumfu gauča.

Argentinski reprezentativci su pobjedu proslavili na terenu, te nastavili u svlačionici gdje je snimljen i video koji je podigao veliku prašinu.

Naime, u jednom trenutku se vidi kako Messi nogom odmiče meksički dres premda se može primijetiti kako vjerojatno pokušava izuti kopačku.

No taj Messijev potez ozbiljno je naljutio meksičku boksačku zvijezdu Canela Alvareza.

‘Vidio sam da je Messi čistio pod našim dresom i zastavom. Neka moli Boga da ga ne nađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on treba poštivati Meksiko. Ne govorim općenito o Argentincima, već samo o toj gluposti koju je Messi napravio u svlačionici’, poručio je Canelo Alvarez.

Video se odmah proširio društvenim mrežama, a u mnogim komentarima piše kako je Messi to učinio nehotično dok je pokušavao izuti kopačku.

I španjolski nogometaš Cesc Fabregas i bivši Messijev suigrač, koji trenutačno igra za Como, stao je u obranu argentinske nogometne zvijezde.

‘Ne poznaješ Messija, a ne znaš ni što se događa u svlačionici nakon utakmice. Svi dresovi i oprema koju nosimo na sebi završe na podu i poslije se peru. A još više kad slavimo važnu pobjedu’, istaknuo je Cesc Fabregas.

Odgovori

Back to top button