MMA

Volkanovskog ne zanima četvrti meč protiv Hollowaya

Prvak UFC-ove perolake kategorije Alexander Volkanovski trebao bi 8. srpnja pojas braniti protiv Yaira Rodrígueza.

Bit će to na UFC 290 priredbi u Las Vegasu na kojoj se već našla borba za naslov u muha kategoriji između prvaka Brandona Morena i Alexandrea Pantoje.

Volkanovski je već dobro počistio kategoriju, a dodatnu uslugu mu nekako radi i Max Holloway koji pobjeđuje potencijalne izazivače.

Tako je Holloway prošlog vikenda svladao Engleza Arnolda Allena, kojemu je to prvi poraz u posljednjih devet godina i prvi u UFC-u.

Izgleda kako bi Holloway mogao uskoro dobiti i četvrti meč protiv Volkanovskog, no Australac za to nije previše zainteresiran.

– Rekao sam mu da se skloni iz moje kategorije i neka prestane pobjeđivati izazivače. Mnogi govore da je u padu, ali on je i dalje tu. I ja im govorim da pričekaju njegov sljedeći meč, pa Max ponovno pobijedi. Izgledao je odlično – rekao je Alexander Volkanovski i dodao:

– Nakon dvije pobjede teško je bilo odraditi trilogiju. Mnogi su se pitali zašto to radim, ali bilo je tu neke povijesti. Imalo je smisla napraviti treći meč, ali ne više od toga. Za Maxa je to nezgodna situacija.

Volkanovski je tri puta pobijedio Hollowaya. Trilogija je počela u prosincu 2019. kada je Alexander pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Prvak je i u sljedeća dva okršaj bio uspješniji protiv Maxa.

Odgovori

Back to top button