MMA

VIDEO Volkanovski o mogućem okršaju protiv Topurije: To je lagan meč za mene

Australac Alexander Volkanovski nastavio je dominirati u perolakoj kategoriji najveće svjetske MMA organizacije i peti put je obranio pojas prvaka.

Volkanovski je na UFC 290 priredbi u Las Vegasu prekidom u trećoj rundi svladao meksičkog borca Yaira Rodrigueza i tako stigao do 26. pobjede u karijeri, prve nakon poraza protiv Islama Makhacheva u meču za naslov u lakoj kategoriji.

Nakon borbe se odmah provlačilo pitanje tko bi mogao biti sljedeći Alexov protivnik, a jedno je ime stalno iskakalo – Ilia Topuria.

Neporaženi španjolsko-gruzijski borac gledao je priredbu u T-Mobile Areni, te se Volkanovski na putu do svlačionice zaustavio kod Topurije i odradili sučeljavanje.

– Ilia Topuria mnogo govori, a mogu i njemu pokazati kako stoje stvari. I njega ću zgnječiti – kazao je Alexander Volkanovski.

Vrlo je moguće da Ilia Topuria bude sljedeći protivnik Alexandra Volkanovskog ne bude li Australac dobio novu priliku protiv prvaka lake kategorije Islama Makhacheva.

– Ljudi možda neće biti zainteresirani za meč između mene i Topurije, budem li govorio kako je to lagana borba. Ilia će stalno govoriti gluposti i fanovi će htjeti gledati kako ga udaram – kazao je Alexander Volkanovski i podvukao:

– Želim imati poštovanja prema njemu, ali stvari koje on radi ne mogu proći protiv mene. Nadam se da ćete se u to uskoro uvjeriti. U svakom slučaju, to je lagan meč za mene.

Odgovori

Back to top button