MMA

VIDEO UFC nakon 16 godina raskinuo s Diegom Sanchezom

Diego Sanchez (39) više nije na popisu UFC-ovih boraca. Njegova borba protiv Donalda Cerronea koja se trebala održati 8. svibnja je otkazana, a sada je i poznat razlog. Američki MMA borac je većinu svoje karijeru proveo u najjačoj borilačkoj organizaciji, a bio je i pobjednik prvog Ultimate Fighter turnira.

Sanchez već neko vrijeme nije u dobrim odnosima s UFC-om i čini se kako je zbog toga raskinuta suradnja. A otkaz je dobio zbog posljednje objave na Instagramu, a radi se o video snimljenom prošle jeseni kada se Diego Sanchez borio protiv Jakea Matthewsa na Fight Islandu. Uoči borbe sudjelovao je na sastanku boraca, te je u jednom trenutku njegov trener Joshua Fabia žestoko istupio.

‘Govorio sam o pandemiji, a nakon toga o svojoj borbi protiv Jakea Matthewsa. Pitali su me zašto je Stephan Bonnar u mom kutu i kako je došlo do toga. Moj trener, menadžer i mentor Joshua Fabia nakon toga je istupio žestoko zbog negativnog načina komentiranja mojih borbi’, napisao je Diego Sanchez u objavi uz video.

Fabia je verbalno napao komentatore zbog ponašanja tijekom Diegovih borbi, a prije svega mislio na borbu protiv Michela Pereire. Sanchez je u tom okršaju pobijedio nakon što je Pereira diskvalificiran u trećoj rundi, nakon nedopuštenog udarca koljenom. Naime, komentatori su sumnjali kako Diego glumi i samo tako može pobijediti…

Diego Sanchez je svoju posljednju borbu na UFC 253 priredbi u rujnu prošle godine na Fight Islandu izgubio protiv Jakea Matthewsa jednoglasnom odlukom sudaca.

Odgovori

Back to top button