MMA

VIDEO Cormier: Stipe je već nakon prve runde shvatio da će biti teško, bilo je to tužno gledati

Bivši prvak Daniel Cormier danas radi kao komentator na UFC-ovim priredbama. Tako je prošlog vikenda prenosio borbe na UFC 260 priredbi koju je predvodio uzvratni okršaj za naslov u teškoj kategoriji između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. Američko-hrvatski borac nije uspio obraniti pojas prvaka, u drugoj rundi pretrpio je težak nokaut.

Nekadašnji Miočićev suparnik je nakon meča nekoliko puta istaknuo kako je oduševljen nastupom Kamerunca, a to je isto učinio tijekom DC & Helwani showa na ESPN-u. Cormier ponovio iznio simpatije prema svom bivšem suparniku Miočiću.

– Kao sportašu i komentatoru bilo mi jako teško kada sam u pauzi između prve i druge runde čuo kako Stipi govore što treba napraviti i kako mora podići svoju aktivnost, a on je odgovorio – znam. Osjećao sam se tužno zbog njega jer sam osjetio kako je shvatio da će to biti jako teško – kazao je Daniel Cormier i dodao:

– Sportaši dobro znaju kad će biti teško. Znam da je on prvak koji nikad neće odustati od izazova i stvarno je tu drugu rundu pokušao biti aktivniji. No mislim da je bio svjestan kako će time imati samo većih problema nakon onog što se dogodilo u prvoj rundi.

Cormier se triput borio protiv Miočića i dobro ga poznaje. Zna kako je Stipe u meč ušao pun samopouzdanja, a onda je brzo shvatio da to nije isti suparnik od prije tri godine.

– To je bilo teško gledati, bio sam tužan. Stipe je djelovao obeshrabreno nakon što je bio srušen i gubitka prve rundu – istaknuo je Daniel Cormier i zaključio:

– Izgubio je i udaračku bitku. U prvoj rundi je izgubio u svemu što je smatrao da je prednosti. Zbog toga je to bilo tako teško gledati…

Odgovori

Back to top button