MMA

Vaso Bakočević odgovorio na Pejićevu prozivku: Filipe, umalo te taj ribar ohladio

Filip Pejić je nedavno uspješno debitirao u FNC-u. Na priredbi u Sisku je prekidom u prvoj rundi pobijedio Brazilca Marca Viniciousa Costu.

Nitro je nakon trijumfa prozvao Vasu Bakočevića koji mu je odmah odgovorio.

Crnogorac je posljednji MMA meč imao u rujnu kada je nakon 91 sekunde ‘submissionom’ izgubio protiv brazilskog borca Maxa Dennera Vieire.

Bakočević je odgovorio Pejiću u nekoliko objava na Instagram Storyju.

‘Pa vele, jesi čuo da te Pejić prozvao na meč? Zadnje dvije godine prozivam ga da se obračunamo i rekao mi je da nisam njegov ‘level’ i da nema meča, hahaha. U sljedećih pet borbi raznijeli su ga od batina i dolazi mu iz guzice u glavu da on sad treba mene izazvati na meč’, napisao je Vaso Bakočević, pa nastavio:

‘Nakon pet poraza u nizu FNC organizacija pokušava vratiti Filipa na noge što je nešto i to se treba raditi sa svim borcima koji su imali težak period i teške poraze iza sebe. Dovodi mu Brazilca na ‘short notice’ sedam kilograma vidno lakšeg i ovaj ga zamalo ohladio. Filipe, umalo te taj ribar ohladio, jesi došao k sebi, možeš li pričati? ‘Body lock’ za preživljavanje u Panćijevom stilu. A Brazilac ne može vjerovati da te pronašao u bradu, hahaha.

A onda je uslijedio Vasin odgovor na Nitrove prozivke.

‘Glazba za moje uši. FNC dolazi u Beograd 2023. godine. Dođi Pejke i imaš moju riječ da te neće nitko dirati, samo ja. Izbit ću ti vjeru iz glave – napisao je Vaso Bakočević i dodao:

‘Pejke me nikad nije mirisao. Pljuvao me na svim mogućim portalima još tamo 2015. da bi me sreo u zrakoplovu za Poljsku, imali smo neke obveze za KSW, ne sjećam se točno. Znate što je napravio kad me vidio? Pitao me možemo li se slikati hahaha. Je l’ to vjera tako nalaže Pejke da se pljuje preko neta, a uživo druženje? On ili Croata, treći me ne zanima. Nema tih para.

U ožujku FNC organizira priredbu u Beogradu.

Odgovori

Back to top button