MMA

Usmana posebno raduje kada se govori kako ga Chimaev može pobijediti: To mi mnogo znači

Kamaru Usman će 20. kolovoza braniti naslov UFC-ova prvaka velter kategorije protiv Leona Edwardsa, no već razmišlja o potencijalnim protivnicima.

Naime, na vrhu popisa trebao bi mu se naći Khamzat Chimaev koji bi nakon trijumfa protiv Gilberta Burnsa mogao uskoro dobiti mjesto prvog izazivača.

Usman se raduje mogućem okršaju s neporaženim Chimaevom, a ponajviše zbog toga što se našao u društvu najboljih u diviziji, te pojačao konkurenciju

– Kada nekog dvaput pobijedite onda gledate prema još jednom meču protiv istog protivnika. Zato je sjajno što se pojavio Chimaev i ispremiješao diviziju. I mogu priznati da mi baš paše kada mnogi misle kako bi me on mogao pobijediti, to mi mnogo znači – kazao je Kamaru Usman i nastavio:

– Nešto slično se dogodilo između Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaa. Floyd je sve pobjeđivao, a onda su svi govorili ‘kako je Pacquiao taj koji će ga zaustaviti. On će ga pobijediti!‘. Ovo je isto, volim kada ljudi vjeruju da Chimaev to može učiniti. No ja ću im pokazati da su u krivu, želim što duže biti vlasnik pojasa prvaka.

Odgovori

Back to top button