MMA

Tony Ferguson bi mogao dobiti meč protiv Michaela Chandlera

Bivši Bellatorov prvak Michael Chandler mogao bi dobiti još jednog atraktivnog protivnika. U svom debiju za UFC nokautirao je Dana Hookera, a potom je izgubio protiv Charlesa Oliveire i Justina Gaethjea.

A sada je pred njim novi izazov. Naime, UFC-ovi ‘matchmakeri’ ugovaraju mu meč protiv Tonyja Fergusona, koji je ga prozvao početkom godine.

‘Michael, UFC je prenio tvoju poruku da ćeš biti spreman boriti se protiv mene u travnju ili lipnju.Izgleda kao da pokušavaš odgoditi to prebijanje koje ti dugujem zbog preskakanja reda. To je sezona hrvanja’, napisao je Tony Ferguson u poruci na Twitteru.

Chandleru nije dugo trebao za odgovor, te je El Cucuyu poručio:

‘Tony, samo nekoliko boraca poštujem. Ti si jedan od njih. Samo zbog onog što jesi, ne zbog tvog statusa ili trenutačne pozicije u kategoriji. Prebijat ću te od prvog zvuka sirene. Moli se da sudac bude milostiv. Vidjet ćemo što će se dogoditi’.

Fergusonu i Chandleru ta je borba vrlo važna. El Cucuy je izgubio tri meča u nizu od Justina Gaethjea, Charlesa Oliveire i Beneila Dariusha, jedan više od Michaela.

Odgovori

Back to top button