MMA

Strickland svladao Adesanyu: Kako je taj papak uopće osvojio pojasa?; White najavio revanš

Sean Strickland je fantastičnom taktikom stigao do najveće pobjede u karijeri. Američki MMA borac je na UFC 293 priredbi u Sydneyu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Israela Adesanye i osvojio pojas prvaka srednje kategorije.

Strickland je u svoju prvu borbu za UFC-ov naslov ušao nakon dvije pobjede u nizu. Prije dva mjeseca je tehničkim nokautom svladao Abusupiyana Magomedova, a u siječnju je jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao Nassourdinea Imavova.

A Izzyju je to bio drugi poraz u posljednje tri borbe. U studenom prošle godine izgubio je naslov protiv Alexa Pereire, a potom je pojas vratio u travnju kada je u revanšu nokautom pobijedio Brazilca.

– Kako je taj papak uopće osvojio pojas? Tko je dopustio da se to dogodi? Valjda su Hunter i Dana isti kao i taj mlakonja. Ne znam kako je taj retardirani kralj uopće mogao dobiti pojas? Sve vas je zeznuo – kazao je Sean Strickland i nastavio:

– Bilo je prilično dobro, zadovoljan sam nastupom, a sada se vraćam treninzima. Sada će mi svi čestitati, a ja ću reći ‘hvala vam ljudi’ i nastaviti dalje. Ustvari, ovo za mene nije sreća (pokazujući na remen). Zapravo ne znam što me to čini sretnim.

Predsjednik UFC-a Dana White je odmah nakon meča najavio uzvratnu borbu između Stricklanda i Adesanye.

– Mislim da ćemo dogovoriti revanš. Uzvratna borba će također biti zanimljiva. Ne znam što se večeras dogodilo Adesanyi, čekam da mi to kaže… – istaknuo je Dana White.

Odgovori

Back to top button