MMA

Sterling odbacuje glasine kako je dogovoren meč protiv Dillashawa: Prvo želim novi ugovor

Aktualni UFC-ov prvak bantam kategorije Aljamain Sterling demantirao je glasine kako je dogovoren meč protiv T.J. Dillashawa.

Naime, prije neki dan se u medijima pojavila informacija kako su borci dogovorili okršaj 10. rujna na UFC 279 priredbi.

Sterling je tu vijest demantirao, te kaže kako ponuda postoji, ali je ne želi prihvatiti.

– Nema borbe dok ne dobijem novi ugovor – naglasio je Aljamain Sterling.

Prvak je nakon pobjede protiv Pjotra Jana otkrio kako ima honorar od 400.000 dolara, te želi klauzulu kojom bi mu se zarada povećavala nakon svake pobjede.

– Ništa se nije promijenilo od meča protiv Jana. Odradio sam svoj dio zadaće, učinio sam prave stvari i dopustio da me prati karakter zlikovca u obračunu s Janom. Odigrao sam svoju ulogu i netko može pomisliti da ste kompanijin čovjek, te će vam oni dugoročno pomagati. Nastavljam trenirati i tražim povećanje honorara – kazao je Aljamain Sterling i nastavio:

– Želim dogovor prije nego što krenemo pregovarati za sljedeću borbu. Dosad sam radio nevjerojatno naporno i uvijek sam odigrao svoju ulogu u promoviranju borbi. Mnogi borci to ne rade. Ja sam ovdje, posvećen sam kompaniji, ali moram misliti i na svoje interese.

Sterling je potvrdio kako zasad nema ništa od borbe protiv T.J. Dillashawa.

– Na odmoru sam i trenutačno ništa ne dogovaram. Zasad nema nove borbe – podvukao je prvak bantam kategorije.

Čini se kako je Aljamain krenuo stopama prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua koji je također ne želi nastaviti suradnju s UFC-om dok ne dogovore uvjete u novom ugovoru.

Odgovori

Back to top button