MMA

Soldićev menadžer: Roberto će biti ONE-ov prvak

Švedski borac Zebaztian Kadestam je nekoliko dana uoči ONE Fight Night 10 priredbe u SAD-u i meča protiv našeg Roberta Soldića najavio kako će njihov okršaj završiti nokautom. I bio je u pravu.

Kadestam je početkom druge runde snažno pogodio Roberta, koji je počeo gubiti tlo pod nogama, te je nastavio napadati. Nakon serije udaraca borba je prekinuta u 45. sekundi.

Soldiću je to bio četvrti poraz u karijeri i prvi u azijskoj promociji. Lani je debitirao za ONE u borbi protiv Murada Ramazanova, no taj je meč poništen nakon što ga je Dagestanac snažno pogodio koljenom u međunožje, te Roberto nije mogao nastaviti dvoboj.

Soldićev menadžer Ivan Dijaković je putem Instagrama poručio fanovima kako će RoboCop kadtad osvojiti pojas ONE-ova prvaka.

‘Nadam se da ste uživali u borbi. Roberto Soldić će biti ONE-ov šampion. Ne danas, ne sutra, ali prije ili kasnije bit će ONE-ov šampion, obećavam.

Želim zahvaliti svima koji su podržavali Soldića uživo u dvorani ispred TV-a, hvala vam puno. Veliko hvala cijelom UFD Gym timu, puno hvala svim trenerima i čestitke Zebaztianu na pobjedi.

Veliko hvala ONE Championshipu i Chatriju Sityodtongu na svemu!’ napisao je Ivan Dijaković u objavi.

Odgovori

Back to top button