MMA

Roberto Soldić uoči debija u ONE-u: Ramazanov je u Khabibovom timu, to me motivira

Roberto Soldić će za desetak dana imati svoju prvu borbu za ONE Championship. Hrvatski MMA borac će 2. prosinca na ONE on Prime Video 5 priredbi nastupiti protiv Murada Ramazanova.

Neporaženi Dagestanac ima 11 pobjeda u karijeri, odličan je hrvač i sjajno je fizički pripremljen.

I Robocop je toga svjestan što je potvrdio u nedavnom intervjuu za YouTube kanal ‘MMA Superfan’.

– Udarač protiv grapplera. I ranije sam se borio protiv kvalitetnih protivnika, a mislim da se on nije borio s nekim poput mene. Dobar je i snažan hrvač. To će biti dobar meč, jer se volim boriti s opasnim protivnicima. Mogu dokazati kako sam posebni borac u odnosu na druge – kazao je Roberto Soldić i na stavio:

– On je u Khabibovom timu, trenira s UFC-ovim prvakom Islamom Makhachevim i to me motivira. Ljudi podcjenjuju moje hrvanje, jer se time previše ne koristim, a protivnike završavam boksačkim tehnikama i udarcima iz gornje pozicije. Stalno treniram s Čečenima i Dagestancima. Ja sam veliki problem za svakog protivnika i siguran sam da oni osjete pritisak. Vjerujem kako ćemo fanovima ponuditi odličan meč.

Robocop je najavio kako će Ramazanova pobijediti u drugoj rundi.

Na programu priredbe koja će se održati na Filipinima uvršteno je četiri borbe za naslov ONE-ova prvaka.

Event predvodi okršaj za pojas u poluteškoj kategoriji između Nizozemca Reiniera De Riddera i Rusa Anatolija Malihina.

– Od ONE-ova predsjednika sam doznao kako je u Manilli uvijek ludo ozračje. Takvo nešto osjetio sam u Poljskoj i Hrvatskoj, a ja privlačim pažnju u kavezu. Nadam se da će tako biti i ubuduće. Sada mogu i na drugom kontinentu pokazati kakav sam borac i zašto me zovu Robocop.

Odgovori

Back to top button