MMA

Roberto Soldić otkrio kako ostaje u KSW-u bude li dobio dobru ponudu

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić ne skriva želju jednog dana prijeći u UFC. RoboCop je još uvijek pod ugovorom sa KSW-om, te je otvoren za sve opcije, potvrdio je prije nekoliko tjedana njegov menadžer Tomi Dijaković.

Dvostruki KSW-ov prvak nada se kako bi u skorijoj budućnosti napao pojas u poluteškoj kategoriji.

Roberto je u posljednjem intervjuu izjavio kako je spreman ostati u najjačoj europskoj MMA promociji bude li dobio dobru ponudu od vodstva KSW-a.

– Imam još jednu borbu po aktualnom ugovoru, koju bi trebao imati u srpnju. Više ću znati nakon sljedeće KSW-ove priredbe koja će se održati ovog vikenda. Razgovarat ću s Lewandowskim i iznijeti svoje prijedloge, pa ćemo vidjeti hoće li to prihvatiti – kazao je Roberto Soldi ć i dodao:

– Bude li prihvatio onda sto posto ostajem u KSW-u! Dobio sam odličnu ponudu iz PFL-a, no ako se dogovorimo onda ostajem u KSW-u.

Još jednom je ponovio kako mu je želja pokazati svoje vještine u UFC-u.

– Svi znamo da je UFC broj jedan. No KSW odlično plaća i zbog toga sam opušten. No, nije tu samo UFC, dobio sam nekoliko zanimljivih ponuda, zvali su me iz PFL-a i ONE Championshipa – naglasio je Roberto Soldić i podvukao:

– Kada pobjeđujete protivnike kao ja, onda te svi traže. Važno mi je to sa sportske strane, ali na kraju karijere svi pitaju koliko si zaradio.

Odgovori

Back to top button