MMA

Roberto Soldić objasnio zašto mu je Conor McGregora protivnik iz snova

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić ima želju okušati se u UFC-u, no još uvijek je pod ugovorom KSW-a.

Dvostruki prvak, u velter i srednjoj kategoriji, čeka razgovor s vodstvom najveće europske MMA promocije oko novog ugovora, budući da mu je ostala još jedna borba.

Soldić se nada kako će od čelnika KSW-a dobiti dobru ponudu, te nastaviti karijeru u poljskoj organizaciji. Aktualni ugovor istječe u srpnju.

Nedavno je u razgovoru za MMA Fighting portal otkrio tko bi za njega bio protivnik iz snova.

Conor McGregor – ispalio je bez mnogo razmišljanja Roberto Soldić, pa nastavio:

– To bi za mene bila borba iz snova. Želim se testirati protiv Conora. On se već borio u velter kategoriji, a ima i boksačkog iskustva, jer je boksao protiv Floyda Mayweathera. Meč protiv Conora bi za mene bio okršaj iz snova. On je slobodnu borbu podigao na višu razinu, a UFC je zbog njega postao veći. McGregor je čitavi sport učinio velikim.

Mnogi Soldićevi fanovi željeli bi RoboCopa vidjeti u akciji s najboljim velterašima u UFC-u.

Prijeđe li u najjaču svjetsku MMA organizaciju mogao bi se boriti s najvećima, pa i s prvakom Kamaruom Usmanom.

– Vjerujem u snagu svog udarca i znam kada suparnik to osjeti. Bolje im je da izbjegavaju moje udarce, oni znaju boljeti – kazao je Roberto Soldić i dodao:

– Spreman sam za sve i velika sam nevolja. Moje su pripreme danas bolje nego kad sam bio mlađi, sada imam mnogo više iskustva. Vjerujem u sebe, ali ne previše. Poštujem svakog protivnika. No također znam da sam spreman boriti se protiv bilo koga na svijetu.

Odgovori

Back to top button